Spread your wings!

Jag & vovven var ute & fotade fåglar. Vi förenar ofta nytta med nöje, jag fotar ( nöje) Vovven får snällt ligga & se på alla dessa fåglar som flyger runt hennes huvud ( nytta). Jag glömmer ofta bort att hon ligger en bit ifrån mig när jag börjar att fota. Ibland ser jag i ögonvrån en hundhals som vuxit flera centimeter :)
Men hon ligger snällt kvar :) Jag är i valet & kvalet att köpa mig en ny fullmormats kamera. En mycket bättre kamera än den jag har nu. Mitt fotointresse har bara vuxit & i takt med att jag utvecklas så vill jag ha denna mer avancerade kamera. Så snälla Pappa om du läser detta ( det vet jag att han gör) kan du väl uppfylla min önskan :))
♥ Johanna
 

Wilda på stranden!

 
♥ Johanna

Tigrar!

 
 
Jag längtar att fara & fotografera dessa skönheter igen.... Den var så cool där den låg & stirrade på mig :)
♥ Johanna

Sommar,sommar, sommar!

♥ Johanna

Beach 2012!Wilda fick göra sommarens första premiärdopp idag, vilken glädje, hon gick fullständigt bananas i vattnet & när hon kom upp på land. Nu är utställningsfrisyren ett minne blott :))))
♥ Johanna

Längtan efter sommaren!

Jag & vovven var ute & gick & fann en så fin plats vid stranden. En perfekt plats där vovven får ligga på stranden & spana på fåglarna & jag kan sitta på denna härliga stol & blicka ut över vattnet med någon bra bok & något gott att svalka den torra strupen med :) På denna plats skulle jag lätt kunna spendera sommaren på.
♥ Johanna

Vacker natur!


Det är väl bara galningar som jag som är ute & fotar i regnet :) Men jag fick en snilleblixt hur jag ville få fram en känsla i dessa bilder, sagt & gjort då är det är bara att skrida till verket. Tur att jag har en snäll make som alltid ställer upp på mina uppdrag :)
♥ Johanna

Vacker Wilda!

Den kreativa fotoådran är i full gång :)
♥ Johanna

På ängen!♥ Johanna

Vid Stranden!♥ Johanna

RSS 2.0