I bland får man till det!

När det gäller att fota djur får man ofta vara blixtsnabb för att få till en bra bild. Att fota isbjörnar var en av det häftigaste upplevelser jag varit med om. Jag hade hög puls och stor koncentration för att invänta den perfekta bilden/ bilderna. Jag tycker faktiskt att jag lyckades bra denna gång. Och isbjörnen Ville var på ett strålande humör, vilket gjorde mig lycklig av att se hur bra djuren har det på Orsa björnpark :)
♥ Johanna

Energiknippet Scarlet!
Om jag skall sammanfatta Scarlet med ett ord så är det, ENERGI. Jag har aldrig jobbat med en hund som har
denna ENORMA arbetsglädje. Man kan se på bilderna som jag har tagit på henne att det en hund med mycket motor, &  till min stora glädje och även Magnus ;) så funkar jag & Scarlet perfekt ihop.
♥ Johanna


På ängen!Wilda sitter & spanar ut över ängen.
♥ Johanna

I Svart & Vitt!


Nu får ni Trine även i svart & vitt. Jag tycker svart vita bilder blir väldigt fina.
♥ Johanna

Den gamle!Det är något visst med den gamle hunden,det bara lyser av klokhet & intelligens. All den lärdom som de fått med sig under åren syns på något sätt i deras blick. Lilla Trine däremot har en hel del kvar att lära, just nu lever hon på sin stora charm & tror att hon kan gå genom livet med denna. Men hon lär nog snart bli varse om att det inte riktigt är så lätt :) Men med lärdom kommer visdom.

♥ Johanna

Wilda x 2!


Duktiga hundar!


Våran härliga & fina vovve!

Våran härliga vovve Wilda är inte bara vacker, klok & fin. Hon är dessutom en helmysig & duktig jakthund.
♥ Johanna

Höga kusten bron!
Höga kusten bron är verkligen som ett konstverk. Maffigt & pampigt & det går ett sus genom magen när man åker över :)
♥ Johanna

Into the nature!Några väl valda ord från dessa kloka herrar.
♥ Johanna

Små vackra blommor!


Jag önskar er en fortsatt trevlig sommar!
♥ Johanna

Små dunbollar!
Blicken säger allt!
När jag fotar hundar försöker jag få till ett så naturligt uttryck som möjligt. Att tvinga på en " stel pose", gör ofta bilden ointressant.  De är inte alltid helt enkelt att få djur att göra som man vill. De gäller att lirka fram det bästa hos varje individ.Jag brukar använda mig av små trix som jag tycker fungerar. Blicken på hunden är ofta kraften i hela bilden, speciellt när man fotar porträttbilder. Utan en bra intensiv blick blir bilden inte lika dynamisk. Lite tips från en amatörfotograf :)
♥ Johanna

Vallmo!
Brörkvattnets Trine!


Nu startar vi även upp en fotoblogg. I och med att mitt intresse för fotografering har ökat så räcker hemsidan inte till för att ta in så många bilder som jag önskar. Så detta fick bli ett alternativ. Jag hoppas att ni även följer med på denna


Björkvattnets Trine kommer att dyka upp här på bloggen många gånger. Trine kan man kan man inte se sig trött på. Denna lilla underbara gulle vovve :)
♥ Johanna

Scarlet!


Scarlet ett energiknippe av stora mått. En super härlig hund att få träna med.
♥ Johanna

Solnedgång över Avan!Hej på er alla som hittat till Keviks Fotoblogg! Jag håller på att utforma denna sida, så håll till godo med de första bilderna.
♥ Johanna

Bland fjällen

Jag & Stefan vandrade efter Jurunn leden på midsommaraftonen. En mycket fin led att gå efter.
♥ Johanna

I de lugnaste vatten simmar en wilding!Vackra blickfång!♥ Johanna


Wildingen på beachen!Ni kommer att få se denna vovve fler än en gång. Våran älskade Wilda. En glad, sprallig men framför allt duktig jakthund.

Giddes D:en Wilda!

Våran vackra Wilding!

Nu blommar det!I början av sommaren blommar dessa fina blommor.
♥ Johanna


Vacker blomma!Kolla in vilka härliga färger.
♥ Johanna

RSS 2.0