Di röde!♥ Johanna

En bamsing till Björn!


Jag sitter & redigerar bilder från i sommras & hittar den här bilden. Isbjörnen Wille ser så mäktig ut. Min tanke är att än en gång åka till Orsa Björnpark, den här gången tänker jag ta med mitt nya objektiv, skall bli spännande att fota Isbjörnarna under vinertid.
♥ Johanna

Stum av beundran!Jag sitter & ser på alla fantastiska natur/djur program & beundrar dessa fotografer & filmare. Hur lyckas de fånga alla ögonblick?! I går såg jag ett program om hur delfinerna, dessa intelligenta varelser, samarbetar för att på bästa/effektivaste sätt fångar fisk. Kanske något för oss människor att ta till oss av. Att samarbeta bättre för att snabbare nå våra mål :)
I djurens värld finns det nog inga alternativ, där råder en ständig kamp om överlevnad så ett gott samarbete är en förutsättning & en självklarhet.  
♥ Johanna

Giddes H KallaGiddes H Kalla är en söt liten dam.
♥ Johanna

Jakt under hösten!En jaktkompis att lita på, Hadselöyas Scarlet. Denna vovve är bara så härlig & hennes intensiva blick som hon ger mig som ett klartecken på att nu Johanna är jag redo :) Dessa bilder är tagna i början på hösten.
♥ Johanna

Monokroma bilder!Att växla från färg på bilderna till monoeffekter, monokromt alltså svart vita bilder. Kan förändra bilden ganska mycket.
♥ Johanna

Får man göra på detta viset!Vad skall man göra med en hund som har börjat räcka ut tungan åt sina medföljande kamrater på jaktresan så fort det fällts fågel över henne. Finns det några kurser man kan gå;)
Jag tycker att jag har förklarat för denna vovve fler än en gång att ,SÅÅ FÅR MAN INTE GÖRA :)
Nä, skämt & sido, denna bild är inte vacker men hon ser för uppkäftig ut. & faktum är att hon räcker ut tungan på flera av de bilder som jag tagit. Så nu uppmanar jag dig Wilda - Håll tungan rätt i mun :) 
♥ Johanna

Solnedgång!


♥ Johanna

Wildingen funderar!


Det är inte var dag Wilda har tid att fundera men hon har som alla vi andra sina stunder:)
♥ Johanna

Vackra vyer!
Kolla in dessa fantastiska vyer. Hit vill jag åka & jaga nästa höst. Maja vi åker väl :)
Foto: Janne Hjort
♥ Johanna

Fina höstbilder!

Några vackra höstbilder från vår senaste jakttur.
♥Johanna

RSS 2.0