Fina färger!


♥ Johanna

Hösten!
Nu känns det att hösten närmar sig, klar & kall luft samt alla dessa vackra färger som börjar att komma. Mysigt :)
♥ Johanna

Höstens fina färger!♥ Johanna

Giddes D:en Wilda!


♥ Johanna

Trine & Speedy!♥ Johanna

Rodie!♥ Johanna

Lapporten!


♥ Johanna

Flowers!
♥ Johanna

Mahjorts Barry - Björkvattnets Trine in Art!Barry & Trine två framtida stjärnor?!
♥ Johanna

Wille In Art!

♥ Johanna

Kraftiga vindar!

Solnedgång i Abisko.
♥ Johanna

En vacker afton i Luleå!♥ Johanna

Lite natur porr!

♥ Johanna

Bilder i sepia!


♥ Johanna

Lilla Speedy!


Ja, det kommer att komma många bilder på denna lilla valp. Hon är helt bedårande. Stefan är helt salig när han får träffa henne.
♥ Johanna

Runda former!Kolla in vilken läcker blomma.
♥ Johanna

Speedy i svart & vitt!


Här kommer några svart vita bilder på Speedy.
♥ Johanna

Björnåns E Speedy Triple!Alla valpar är söta, men kolla in denna lilla valp, sötare & näpnare får man leta efter. Helt otroligt fin & frammåt. Så Uffe & Åsa som har Björnåns Kennel i Mora kan verkligen vara nöjda över detta resultat. I kväll prövade jag mitt nya objektiv som jag fått av min snälla Pappa & jag måste säga att jag är mer än nöjd. Bilderna får en så fin skärpa.
♥ Johanna

Ripinventeringen 2010!

 Ripinventeringen 2010 är nu genomförd. Allt har gått bra. 
(Bilderna är tagna av Stefan med våran "lill Kamera") Jag tycker att han har tagit riktigt fina bilder.
♥ Johanna & Stefan

"Ren,rena hundar"!

Att jaga med " Ren, rena hundar" borde vara en självklarhet. Att se till att din hund respekterar ren, att den inte stör renarna på något sätt. När jag tog dessa bilder så var det faktiskt renarna som följde efter oss & när vi satte oss ner för en fika paus tog nyfiken överhand & de kom & ville se vilka vi var. Ja, så kan det också gå :)
♥ Johanna

Snart är hösten här!
Hösten närmar sig med stormsteg & för mig som gillar denna årstid känns det bara fint. Premiärjakten är även den på intågande. Mycket skall förberedas inför jakten, hundar & husfolk skall vara i god (topp ;) kondition. Dressyren skall vara på sin plats, men det är bara roliga förberedelser. Vi får hoppas på att 2010- års premiärjakt blir en fin upplevelse. 
♥ Johanna

Brunbjörnar!"Brunbjörn tillhör familjen björnar. Det finns flera underarter som är olika stora beroende på var de lever och vilken föda de äter. Brunbjörnen är skandinaviens största rovdjur.

Brunbjörnen är kraftigt byggd med tjock päls. Den har en kort svans, små ögon och öron. Brunbjörnens färg kan varriera kraftigt, från ljust brun, nästan blond till mörkt brun och svart. En fullvuxen björnhanne kan väga 300 kg. En björn kan bli upp mot 40 år gammal.

Från november till april ligger björnen i ide. Under den perioden förlorar den ungefär 40 procent av sin kroppsvikt och pulsen sjunker från normala 40 till 10 slag i minuten."
Informationen hämtad från: www.orsagronklitt.se 

♥ Johanna

Unga grabbar med framtiden framför sig!

Unga grabbar med framtiden framför sig. Det ska bli spännande att följa dessa två setter killar på 5 månader, Mahjorts Barry - Ägare, Jan & Marianne Hjort i Kiruna samt Högfjällshunden Mac- Ägare, Dick Johansson i Luleå. Båda hundarna verkar vara av rätt virke så det är bara för ägarna att förvalta det på bästa sätt så blir nog framtiden ljus för dessa två.
♥ Johanna

Eva & Willbär!
Eva & Willbär isbjörnarna på Orsa Björnpark. Willbär eller Wille som han kallas älskar att bada & leka i vattnet & man ser tydligt att djuren har det mycket bra, att de trivs. Det var en fantastisk upplevelse för mig att få vara så nära och fota dessa vackra djur. Jag skulle kunnat stannat kvar där hur länge som helst :)
 
Egentligen tycker jag inte om tanken på att ha "vilda djur i bur". Men Företagets mål & syfte är mycket bra. Läs nedan,

"Företagets mål och strategi med parken är att visa rovdjur i sin naturliga miljö och i ett så naturligt ”vilt” tillstånd som möjligt.
Besökarna skall inte bara kunna titta på djuren, parken skall också bedriva ett aktivt, målmedvetet arbete för att sprida information och kunskap om de stora rovdjuren.
Vi ska aktivt delta i projekt tillsammans med Svenska djurparksföreningen och EAZA som syftar till att bevara de stora rovdjuren. Dessutom skall vi arbeta med egna kunskapsprojekt och ha ett aktivt och nära samarbete med forskarvärden runt de stora rovdjuren.
Björnparken skall vara en naturlig källa kring de stora rovdjuren."
Informationen hämtad från Orsa Björnparks Hemsida: www.orsagronklitt.se

♥ Johanna

Sibiriska Tigrar!Kolla in dessa kattdjur, Sibiriska tigrar, vilka skönheter. Det var en väldigt varm dag så de låg mest & myste i gräset. Men vad gjorde de, jag fick in några riktiga fullträffar när jag fotade.
♥ Johanna

Kiss me tiger!


Vilken känsla det var att få se dessa ståtliga djur på Orsa björnpark. Jag ville aldrig gå därifrån, det var en så häftig känsla att stå där och fota på så nära håll. Kolla in tassarna, de är helt enorma :) 
♥ Johanna


RSS 2.0